Contact
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Aluminium carport

  • Aluminium carport voorzien van CE-markering volgens NEN EN-1090
  • Altijd op maat
  • Compleet pakket
  • Iedere RAL kleur of blank aluminium
  • Polycarbonaat beglazing, praktisch onbreekbaar
  • Nederlands fabricaat
  • Duurzaam, Solide en onderhoudsarm

 

Bekijk hier de carport brochure.

 


Aluminium boog carport


Comfort

Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht, in de herfst tegen vallende bladeren en takken en in de winter tegen sneeuw. Een extra voordeel is dat tijdens vorst de auto ook ijsvrij blijft.

Daarnaast zorgt een carport ervoor dat uw voertuig vrij blijft van viezigheid en kunt u ook droog in- en uitstappen bij regenachtig weer. Overigens is een carport niet alleen geschikt voor uw auto, maar biedt deze ook bescherming aan uw caravan, camper, oldtimer of boot.

De lengte van de carport kan in theorie oneindig zijn. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze geleverd met een aantal staanders. De staanders kunnen maximaal 4000 mm uit elkaar staan en mogen een maximale overstek van 1000 mm hebben.


 

Kwaliteit

De carport van Pext is met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen én is voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies.


Montage

Door het unieke ontwerp, waarin alle profielen naadloos op elkaar aansluiten, is de carport eenvoudig te monteren. Iedere carport wordt op maat gemaakt. U ontvangt een compleet pakket dat deels is geassembleerd en alle benodigde bevestigingsmaterialen bevat. Voor de fundering kunnen er speciale betonpoeren met stelvoet geleverd worden. Hierdoor kunt u direct beginnen met de montage en de hoogte is nastelbaar.


Onderhoud

Dankzij de duurzame materialen en hoge kwaliteit lak heeft uw carport nauwelijks onderhoud nodig. Reinig de beglazing minimaal een keer per jaar met lauwwarm water en milde zeepsop. Voor- en naspoelen met veel water en eventueel afnemen met een zachte doek. Reinig de carport niet in de volle zon, bij hoge temperaturen of bij vorst.

Gebruik geen harde borstel, scherpe voorwerpen, isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel!

Productspecificatie

Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium. De carport kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur (gecertificeerde 2-laags poedercoating). Gepoedercoat aluminium is slag- en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. De carport van Pext is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur.

 

Carport CP10, CP20 en CP25

Carport CP10

De carport CP10 bestaat uit een enkele boog en is leverbaar tot een maximale breedte van 4000 mm.

Klik hier voor de montagehandleiding.


Carport CP20

De carport CP20 bestaat uit een dubbele boog. De bogen worden gekoppeld door staanders in het midden en zijn leverbaar tot een maximale breedte van 8000 mm.

Klik hier voor de montagehandleiding.


Carport CP25

De carport CP25 is een dubbele carport die verzwaard wordt door een ligger van 200 × 100 mm, waarmee een vrije overspanning van 6000 mm gehaald kan worden. Ideaal voor twee auto’s zonder dat er een staander in het midden staat.

Klik hier voor de montagehandleiding.

Interesse in een van onze andere producten?

Klik hier voor:

Meer informatie over onze producten?

Contact