Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Aluminium carport

Een aluminium carport van Pext biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en UV-straling), in de herfst tegen vallende bladeren en takken en in de winter blijft uw auto in de winter ijs- en sneeuw vrij. De carports van Pext zijn zowel als enkele carport en als dubbele carport te verkrijgen. 

De Aluminium Pext Carport:

  • Compleet pakket op maat
  • Iedere RAL kleur of blank aluminium
  • Nederlands fabricaat
  • Polycarbonaat beglazing, praktisch onbreekbaar
  • Voldoet aan de eisen van NEN EN-1090
  • Duurzaam, solide en onderhoudsarm

Kwaliteit

De carport van Pext is met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen én is geproduceerd volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies. De beglazing van de carport is van polycarbonaat. Dit materiaal is praktisch gezien onbreekbaar en tevens is het erg licht materiaal.

Formaat

De lengte van de carport kan in theorie oneindig zijn. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze geleverd met een aantal staanders. De staanders kunnen maximaal 4000 mm uit elkaar staan en mogen een maximale overstek van 1000 mm hebben.

Duurzaam aluminium

Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium. De carport kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur (gecertificeerde 2-laags poedercoating). Gepoedercoat aluminium is slag- en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. De carport van Pext is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur.

Montage

Door het unieke ontwerp, waarin alle profielen naadloos op elkaar aansluiten, is de carport eenvoudig te monteren. Iedere carport wordt op maat gemaakt. U ontvangt een compleet pakket dat deels is geassembleerd en alle benodigde bevestigingsmaterialen bevat. Voor de fundering kunnen er speciale betonpoeren met stelvoet geleverd worden. Hierdoor kunt u direct beginnen met de montage en de hoogte is nastelbaar.

Onderhoud

Dankzij de duurzame materialen en hoge kwaliteit lak heeft uw carport nauwelijks onderhoud nodig. Reinig de beglazing minimaal een keer per jaar met lauwwarm water en milde zeepsop. Voor- en naspoelen met veel water en eventueel afnemen met een zachte doek. Reinig de carport niet in de volle zon, bij hoge temperaturen of bij vorst.

Gebruik geen harde borstel, scherpe voorwerpen, isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel!

CP10

De CP10 bestaat uit een enkele boog en is leverbaar tot een maximale breedte van 4000 mm.

Klik hier voor de montagehandleiding.

CP20

De CP20 is een dubbele boog. De bogen worden gekoppeld door staanders in het midden en zijn leverbaar tot een maximale breedte van 8000 mm.

Klik hier voor de montagehandleiding.

CP25

De CP25 komt met  die verzwaarde ligger van 200 × 100 mm, waarmee 6000 mm wordt overspannen. Ideaal voor twee auto’s zonder dat er een staander in het midden staat.

Klik hier voor de montagehandleiding.

 

Bekijk brochure Carport

 

Vind een dealer bij u in de buurt

Via onderstaande dealerfinder kunt u de Pext Carport dealers bij u in de buurt vinden en contacteren. Zij kunnen u verder helpen met al uw vragen over de Pext Carport.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten