• Eigen transport
  • Compleet bouwpakket
  • Levering door heel Nederland
  • Op maat geproduceerd
  • Duurzame materialen

FraVin International is blij met wat Pext te bieden heeft

Alles wat je voor in en om een woning of de inrichting van de tuin nodig hebt kun je vinden op www.verandakopen.nl. Het is één van de online verkoopkanalen van FraVin International B.V. uit Varsseveld. Het bedrijf van directeur en mede-eigenaar Frank Lobeek is sinds 2016 dealer van Pext. “Wij verkopen vrijwel alle producten uit hun leveringsprogramma en zijn daar zeer tevreden over.”

Breed assortiment kwaliteitsproducten

De klanten die via de diverse webshops van FraVin International zoeken naar de mooiste en meest duurzame toepassingen, zoals carports, veranda’s, blokhutten, serres of lichtstraten, komen vaak bij de producten van Pext uit. Dat is volgens Frank bepaald geen toeval. “Dat heeft op de eerste plaats te maken met hun zeer uitgebreide assortiment en op de tweede plaats met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Je koopt een oer-Hollands product dat zich echt onderscheidt in uitvoering en afwerking. Dat geldt voor de standaard modellen, maar ook voor de maatwerk oplossingen.”

Innovatieve en onderscheidende toepassingen

Als dealer merkt men bij FraVin International dat met name de speciale producten die Pext aanbiedt bijzonder in trek zijn. “Pak bijvoorbeeld de Solar veranda’s of de lichtstraten die in diverse varianten leverbaar zijn. Dat soort innovatieve en duurzame toepassingen zoeken veel van onze klanten. Comfort en kwaliteit gekoppeld aan duurzaamheid en energiebesparing. Het spreekt voor zich dat wij daar als dealer ook blij van worden. Je ziet dat ook duidelijk terug in de Podcast die wij onlangs in samenwerking met Pext hebben gemaakt.”

Service van Pext is perfect

Veel van de Pext producten die online worden besteld bij de dealer uit Varsseveld worden door de leverancier rechtstreeks bij de klant afgeleverd. “Ook dat is een stuk extra service die wij waarderen. Dat geldt overigens ook voor de relatief snelle levering. Dat het qua afwerking en maatvoering bij Pext dik in orde is merken wij aan de reactie van onze klanten. Meestal zetten zij de bouwpakketten voorzien van een heldere handleiding, namelijk zelf in elkaar. En ook als men de montage door ons laat verzorgen ervaren wij dat alles gewoon perfect past en dat alles altijd compleet en onbeschadigd is afgeleverd. Mocht er al eens iets misgaan dan is dat door de korte en directe lijnen heel snel weer opgelost. Ook dat vind ik een grote meerwaarde in onze onderlinge samenwerking. Uiteindelijk worden wij daar als dealer toch door de klant op afgerekend”, aldus Frank.

Terug naar overzicht
Search engine powered by ElasticSuite