Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Garantie en garantiecertificaten

Garanties

 • Garantiebepalingen Polycarbonaat: Op de meerwandige polycarbonaat platen verlenen wij een beperkte garantie van tien jaar. Deze beperkte garantie is uitsluitend van toepassing op standaard plaatbeglazingsproducten met een minimale dikte van 6mm en in de kleuren Helder transparant en Opaalwit, bij correcte toepassing als schuine, verticale of koudgebogen beglazing en indien vervoerd, opgeslagen, verwerkt en onderhouden overeenkomstig de aanbevelingen van onze fabrikanten. U kunt de complete garantiebepalingen inzien op onze website of een exemplaar aanvragen bij één van onze medewerkers.
 • Garantiebepalingen aluminium: Aluminium profielen worden geproduceerd onder de EN 15088-1:2005 en EN 755-1 norm. De aluminium samenstelling is voornamelijk EN AW-6060 en/of DIN AIMgSI 0,5 F22 kwaliteit. Een garantietermijn op aluminium is niet te geven; o.a. aangezien brut aluminium zelf een oxidelaagje vormt waardoor het beter bestand is tegen andere elementen. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de toepassing.
 • Garantiebepalingen geassembleerde producten: Voor onze complete producten gelden de garantiebepalingen van de gebruikte materialen, aangevuld met productspecifieke bepalingen. Voor al onze producten geldt dat deze met de grootst mogelijke zorg zijn geproduceerd en behandeld.
 • Garantie-uitsluitingen: De volgende zaken worden niet gedekt door garantie:
  • Elke schade als gevolg van foutieve installatie of gebruik dat de begrenzingen overschrijdt of elke schade als gevolg van gebruik in abnormale omstandigheden.
  • Producten van hout: Hout is een natuurproduct en er wordt geen garantie verleend op de werking (scheuren en kromtrekken), maatvoering en het degenereren van hout.
  • Elke schade als gevolg van onvermijdelijke natuurrampen, vuur, storm, enz.
  • Normale slijtage of degeneratie.

Voor meer informatie en deskundig advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren op: 0519 – 252090.

Op al onze offerte, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn teven de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. De leveringsvoorwaarden worden u, indien gewenst, kosteloos toegezonden.

Garantiecertificaten

Documenten behorende bij CE-markering volgens NEN EN-1090 norm:

Conformiteitscertificaat van de productiecontrole in de fabriek

Prestatieverklaring

CE-verklaring methode 1 versie 1

Overige garantiedocumenten: 

Garantie Bepalingen Lexan Thermoclear Sheet

Het complete technische handboek van Lexan Thermoclear is op aanvraag verkrijgbaar. Voor de meerwandige Lexan platen is tevens een Brandcertificaat beschikbaar.

EN certificaat Aluminium

Qualicoat licentie

Voor de garantie van poedercoating op projectbasis hanteren wij onze eigen garantiebepalingen, aangevuld met de garantie’s van de desbetreffende poedercoater.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten