• Eigen transport
  • Compleet bouwpakket
  • Levering door heel Nederland
  • Op maat geproduceerd
  • Duurzame materialen

In 't Hout Sierconstructies werkt graag samen met Pext

Bekend om zijn meesterschap in het monteren van constructies, heeft In 't Hout Siercontructies een vooraanstaande reputatie van 25 jaar opgebouwd. Gespecialiseerd in een breed scala aan op maat gemaakte ontwerpen, van elegante tuinkamers tot moderne veranda’s, belichaamt het bedrijf een toewijding aan ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor detail. Met een focus op persoonlijke service en oplossingen op maat is In 't Hout Siercontructies uitgegroeid tot dé bestemming voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar tijdloze houten constructies van ongeëvenaarde kwaliteit.

Hoe is de samenwerking met Pext begonnen?

In 2018 is In ’t Hout Sierconstructies begonnen met het toepassen van zonnepanelen op veranda’s en carports. De Solar Veranda van Pext sloot hier perfect op aan, wat het begin is geworden van een succesvolle samenwerking. Het meedenkend vermogen van Pext is altijd uitstekend en door zijn korte lijnen en oplossingsgerichtheid kunnen wij altijd bouwen op Pext, zegt eigenaar Henk In ’t Hout. Dit heeft geleid tot een uitbreiding van het assortiment, om het gehele assortiment van Pext te voeren. 

Klanten zijn zeer tevreden met de producten van Pext

Pext heeft een assortiment dat aansluit op onze doelgroep die wij ambiëren, verteld Henk In ’t Hout. Door producten van Pext te combineren met ons eigen assortiment, ontstaan er unieke combinaties. Bijvoorbeeld het combineren van een Solar Veranda van Pext met onze eigen aluminium wanden en deuren. Met een showroom van maar liefst 2000m2 heeft In ’t Hout Sierconstructies voor iedere klant een toepasselijke oplossing. Iedereen is van harte welkom bij In ’t Hout Sierconstructies in Nieuwe Pekela.

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Relevante producten

Meer leesvoer

Bekijk alle klantverhalen
Search engine powered by ElasticSuite