• Eigen transport
  • Compleet bouwpakket
  • Levering door heel Nederland
  • Op maat geproduceerd
  • Duurzame materialen

Schrijver Sierbestrating en Buitenverblijven: een enthousiaste PEXT dealer

Sjoerd Schrijver is een echte vakman met jarenlange ervaring. In 2016 begon hij zijn eigen bedrijf: Schrijver Sierbestrating en Buitenverblijven. Dit bedrijf verzorgt een totale tuinaanleg voor klanten, waaronder ook veranda’s en overkappingen. Sjoerd geniet in zijn werk van het persoonlijke contact met klanten en het vertrouwen dat ze hem geven. We spreken hem over zijn ervaringen met PEXT.

 

Schrijver & PEXT: Een match made in Google

In de eerste jaren van Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven ligt de focus op tuinaanleg. Maar als snel neemt de vraag naar een totaalconcept voor de tuin toe. Om zijn klanten meer te bieden dan tuinaanleg alleen besluit Sjoerd zijn assortiment uit te breiden met onder andere overkappingen en veranda’s. Hoe is hij vervolgens bij PEXT uitgekomen? Sjoerd: “Een klant had op internet een veranda gevonden die hij erg mooi vond. Hij vroeg ons of wij zoiets voor hem konden installeren. Via google ben ik toen een mooie veranda gaan zoeken en zo kwam ik bij PEXT uit. De veranda is daarna succesvol geïnstalleerd bij die klant.” Na deze eerste successtory wordt het assortiment verder uitgebreid met nog meer PEXT producten. De start van een goede samenwerking!

Een oplossing voor elke tuin

Het uiteenlopende assortiment van PEXT zorgt ervoor dat Sjoerd al zijn klanten volledig kan voorzien van prachtige tuinen. Voor elke klant en elke tuin zit er een mooie oplossing bij: van veranda’s en solar-veranda’s tot lichtstraten en overkappingen. Door de constante hoge kwaliteit van de producten zijn de klanten zeer tevreden over PEXT. 

Wekelijks contact

Naast het leveren van een kwaliteitsproduct is de service ook erg belangrijk. Hoe ervaart Sjoerd de samenwerking met PEXT op dit gebied? Sjoerd: “Het is echt een wisselwerking. Wekelijks hebben wij met elkaar contact. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en hou ik hen op de hoogte van de ervaringen van mijn klanten, want dit zijn uiteindelijk de eindgebruikers van de PEXT producten.” Door het wekelijkse contact kan Sjoerd ook gemakkelijk feedback geven aan PEXT wanneer hij ergens tegen aanloopt tijdens een klus. Een gezonde samenwerking is het resultaat. 

Eenvoudig te installeren

Een ander pluspunt vindt Sjoerd dat de PEXT-producten worden geleverd als compleet doe-het-zelf-bouwpakket. Voor klanten met enige kluservaring is dit pakket gemakkelijk zelf te installeren. Dus wanneer het voor Schrijver niet mogelijk is om de veranda of overkapping te komen plaatsen, kan de klant ervoor kiezen dit zelf te doen. Hierdoor is het mogelijk dat klanten vanuit het hele land kunnen bestellen in de webshop doehetzelfveranda.nl van Schrijver Sierbestrating en Buitenverblijven.

 

“De PEXT producten spreken echt voor zichzelf” – Sjoerd Schrijver

 

Bekijk de producten met eigen ogen in de showroom

Een solar veranda of andere overkapping koop je niet zomaar, het is een product waar je lang plezier van wilt hebben. Om klanten de mogelijkheid te bieden deze producten ‘live’ te bewonderen heeft Schrijvers Sierbestrating een showroom ingericht. Hier staan ook een aantal PEXT-producten opgesteld. Sjoerd: “Klanten die langskomen in de showroom zijn meestal direct enthousiast en maken snel een keuze, de PEXT producten spreken echt voor zichzelf.” Uiteraard zijn alle PEXT-producten zoals de solar-veranda’s, overkappingen of lichtstraten ook te bestellen in de webshop van Schrijvers.

Aandacht voor duurzaamheid

Tot slot wil Sjoerd de Solar Veranda nog even uitlichten. Het is volgens hem één van de beste producten binnen het PEXT assortiment, en erg populair bij zijn klanten. Sjoerd: “PEXT houdt zich ook bezig met actuele vragen zoals het milieu. Ze leveren daarom duurzame producten van een uitstekende kwaliteit. De solar veranda heeft als extra pluspunt dat hij ook nog eens is uitgerust met lichtdoorlatende zonnepanelen.” 

Tevreden klanten

Schrijvers Sierbestrating vindt de hoge kwaliteit van de producten in combinatie met een snelle en uitstekende service de belangrijkste pluspunten van de samenwerking met PEXT: “Ze nemen altijd snel contact op als ik ze benader. En ik heb met mijn klanten nog nooit een slechte ervaring gehad met de producten van PEXT.” 

Terug naar overzicht

Meer leesvoer

Bekijk alle klantverhalen
Search engine powered by ElasticSuite