Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Nieuwbouw Pext

Persbericht Nieuwbouw Pext

Afgelopen vrijdag is op industrieterrein de Hogedijken in Dokkum de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Pext.

Pext is fabrikant van houten overkappingen, aluminium carports, profielen en lichtstraten met een dealer netwerk door heel Nederland. Uniek is dat de producten als kant-en-klaar pakket op maat worden gemaakt. Daarnaast worden innovatieve producten ontwikkelt zoals de veranda met zonnepanelen. In de producten worden duurzame materialen zoals hout en aluminium gebruikt voor een lange levensduur en goede mogelijkheid tot hergebruik. Hierdoor blijft ook de ecologische footprint zo klein mogelijk.

Het Dokkumer bedrijf met 8 medewerkers bestaat inmiddels 5 jaar. Door de groei van de productie en met de ambitie om verder te ontwikkelen is een op de toekomst en duurzaamheid gericht bedrijfspand ontworpen. Pext richt zich op een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering. Daardoor is voor de nieuwbouw ook bewust gekozen voor regionale bedrijven om de lokale economie te stimuleren en transportbewegingen zo veel mogelijk te beperken. De bouw zal door Bouwbedrijf Postma worden uitgevoerd. Ensel Staalkonstrukties levert de stalen constructie.

Het bedrijf, wat nu nog aan de Holwerderweg in Dokkum zit, verhuist eind dit jaar naar de nieuwe locatie aan de Beurtvaart.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten