Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Nieuw Pext assortiment 2021

Eind januari is onze nieuwe product brochure gepresenteerd. Naast een aantal uiterlijke wijzigingen zijn er ook een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Onderstaand geven wij een korte uitleg over onze nieuwe producten.

Vrijstaande veranda met glas

Vanaf dit jaar is ook de veranda met glazen dak leverbaar als vrijstaand model. De maatvoering van deze veranda is gelijk aan het muuraanbouw model. Om de stevigheid van de veranda te garanderen is ook dit model alleen leverbaar met 140 x 140 mm staanders en dwarsliggers.

XL Veranda

Afgelopen jaar kregen wij regelmatig de vraag naar een veranda met een uitval van meer dan de gebruikelijke vier meter. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, is er een XL veranda ontwikkeld welke een maximale diepte heeft van maar liefst vijf meter! Daarnaast heeft deze veranda een maximale vrije overspanning van zes meter. Hierdoor is het mogelijk om deze veranda in de maatvoering 6080 x 5000 te leveren, met slechts twee staanders.

Naast de muuraanbouw variant is deze nieuwe veranda ook als vrijstaand model leverbaar. Deze veranda’s hebben 180 x 180 mm staanders en dwarsligger. De liggers hebben een formaat van 80 x 200 mm. Door deze maten heeft de XL veranda een erg robuuste look. De verwachting is dat deze eind april uitgeleverd kunnen worden.

Dakisolatie t.b.v. Terrasoverkappingen

De Pext terrasoverkapping wordt telkens vaker omgetoverd tot complete buitenkamer. Het is dan erg belangrijk dat de buitenkamer goed geïsoleerd is. Hiervoor biedt Pext een dakisolatie van 30mm dik aan.

Lichtstraat Douglas Polycarbonaat

Niet in elke terrasoverkapping is een lichtstraat met glas wenselijk. Speciaal hiervoor is de lichtstraat met polycarbonaat ontwikkeld. Deze lichtstraat is leverbaar vanaf de maatvoering 560 x 560 mm, en kan in de maximale maat van 4940 x 3058 mm geleverd worden. Net als de lichtstraat met glas is ook deze lichtstraat leverbaar als Lessenaardak, zadeldak en als daklicht.

Binnenbetimmering Lichtstraat

Om uw lichtstraat netjes af te werken, kan er nu ook binnenbetimmering meegeleverd worden. Deze binnenbetimmering is 10mm dik en zorgt voor een nette afwerking. De binnenbetimmering is beschikbaar voor zowel lessenaarsdak, zadeldak en daklichten.

Nieuwe lichtstraat profielen

Onlangs hebben wij u geïnformeerd over de vernieuwde lichtstraten. Voor deze lichtstraat zijn een aantal nieuwe profielen ontwikkeld. Vanaf heden zijn deze profielen ook los beschikbaar. Dit betreft tweemaal een profiel voor de nok en ook een zijsluit profiel. Alle nieuwe profielen zijn kliklijsten welk op een afdekprofiel gemonteerd worden.

Alle nieuwe Pext producten kunt u vanaf nu bestellen in onze webshop.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten