Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Project Deventer: Zonnepanelen Ziekenhuis Deventer

Voor het Deventer Ziekenhuis levert Pext een aluminium profielsysteem. Het speciaal door Pext ontwikkelt profielsysteem zorgt voor een innovatieve en professionele montage van glas-glas zonnepanelen.

Door de opdrachtgever werd een esthetisch hoogwaardig montagesysteem gewenst; hier heeft Pext het onderscheidt gemaakt en een systeem op maat geleverd..

In samenwerking met E2-Energie worden er 2400 building integrated zonnepanelen (bipv) op het dak van het Deventer Ziekenhuis geplaatst. De bestaande lamellenzonwering wordt vervangen door zonnecellen verwerkt in glas.

Het Deventer Ziekenhuis is een samenwerking met Green Deal Duurzame Zorg aangegaan. Daarmee wil het ziekenhuis haar doelstellingen op het gebied van CO2 reduceren naar een energie neutrale vestiging. Het plaatsen van de nieuwe zonnepanelen draagt daaraan bij.

Omdat het een ziekenhuis betreft is er de PV-installatie opgeleverd met de allerhoogste eisen wat betreft esthetiek, beveiliging (elektrotechnisch AC- en DC kant) en kwaliteit. Pext levert een kant-en-klaar gecoat aluminium profielsysteem van hoogwaardige kwaliteit aan het Deventer Ziekenhuis. De profielen worden op professionele manier verwerkt en geleverd door eigen transport.

De mogelijkheid tot het reduceren van de CO2-uitstoot van het Deventer Ziekenhuis geeft Pext extra motivatie om het project tot goede banen te leiden. Het doel van Pext is om binnen 5-jaar een energieneutraal bedrijf te worden voor een duurzamer Nederland.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten