Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat
Home

Zelf een lichtstraat monteren?

De lichtstraat is een perfect product om op uw plat dak overkapping te plaatsen. Wanneer u een lichtstraat plaatst, haalt u veel meer daglicht onder uw overkapping. Een echte toevoeging voor uw woning. Maar hoe kunt u zelf een lichtstraat monteren?

Eind vorig jaar hebben wij de lichtstraat een update gegeven, waardoor het design een stuk strakker is en de montage veel eenvoudiger. Naast dat de lichtstraat een update heeft gehad, werd het ook tijd voor een nieuwe montagehandleiding. Deze is tegelijk met de nieuwe lichtstraat geïntroduceerd.

 

Zelf uw eigen lichtstraat monteren

Benieuwd hoe u zelf een lichtstraat monteert? Onderstaand vindt u al onze montagehandleidingen voor de lichtstraten. Voor een lichtstraat heeft u twee handleidingen nodig. Deze set lichtstraten bestaat uit een handleiding voor de onderconstructie en een voor het profielpakket. Onderstaand ziet u per type en model lichtstraat dus twee handleidingen staan. Deze kunt u downloaden door op de link te klikken.

Montagehandleiding lichtstraten ongeïsoleerd – douglas

Montagehandleiding lichtstraat geïsoleerd – meranti

Per model hebben wij de handleidingen bij elkaar gezet. Hierdoor kunt u eenvoudig de twee handleidingen downloaden. Bent u opzoek naar meer handleidingen? klik dan snel verder naar de ‘handleidingen‘ pagina.

Benieuwd waar u deze lichtstraat kunt aanschaffen? Via onze dealer-finder vindt u eenvoudig een Pext dealer bij u in de buurt. Daarnaast staan hier ook vele webshops genoemd zoals Glasmaatje.nl of Platenenprofielen.nl.

Waarom een lichtstraat van Pext?

Wanneer u een complete lichtstraat van Pext bestelt, haalt u direct alle benodigdheden in huis. Van opstand tot glas, alles zit bij het pakket inbegrepen. Het enige dat u zelf nog moet doen is het monteren.

Pext levert de lichtstraat als een doe-het-zelf pakket. Dit houdt in dat u alles zelf nog in elkaar dient te zetten. Hiernaast ziet u een afbeelding van het complete pakket zoals dit geleverd wordt. Wilt u het pakket direct bij u thuis af laten leveren? Dat is zeker mogelijk! Vraag bij uw dealer naar de mogelijkheden.

Vind een verkooppunt

Bekijk de producten van Pext in een showroom of bestel direct online!

Verkooppunten