Carport

Een aluminium carport van Pext biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en UV-straling), in de herfst tegen vallende bladeren en takken en in de winter blijft uw auto in de winter ijs- en sneeuw vrij. Pext heeft drie verschillende soorten carports in zijn assortiment, zodat er voor iedereen een carport verkrijgbaar is.

De voordelen van een Pext carport:

  • Duurzaam aluminium
  • Verkrijgbaar in iedere RAL kleur of blank aluminium
  • Nederlands fabricaat van hoge kwaliteit
  • Polycarbonaat beglazing, praktisch onbreekbaar
  • Voldoet aan de eisen van NEN EN-1090
  • Duurzaam, solide en onderhoudsarm
  • Volledig voorbereid en op maat
  • Uitstekende service
Beeld

Maatwerk

Geen huis en tuin is hetzelfde. Daarom leveren wij complete pakketten op maat. dat past altijd!

Verkrijgbaar in elke RAL kleur

Wilt u een warme RAL kleur of juist blank aluminium voor uw carport? Het kan allemaal.

Onderhoudsarm

Onze solide carports gaan jaren mee en zijn daarmee extra duurzaam.

Van eigen bodem

Onze carports zijn een Nederlands fabricaat. Zo kunnen wij altijd een garantie geven van kwaliteit.

Drie type carports

Pext heeft drie verschillende type carports in zijn assortiment, zodat er voor iedereen een carport beschikbaar is. We hebben een CP10 carport dat geschikt is voor één voertuig. Deze carport is zo gemaakt dat deze vrijwel past naast elke woning. Wilt u graag aan twee voertuigen onderdak geven, dan kunt u kiezen voor de CP20 carport. Hierbij wordt gebruik gemaakt van staanders in het midden, zodat het gewicht beter verdeeld wordt. Hierbij heeft u de keuze waar u de midden staanders wilt plaatsen. Wilt u geen staanders in het midden dan kunt u kiezen voor de CP25 carport. Deze carport wordt verzwaard met een ligger van 200x100mm, waardoor er een breedte kan worden overbrugd van zes meter.

Kwaliteit

De carport van Pext is met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen én is geproduceerd volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies. De beglazing van de carport is van dubbelwandige 10mm polycarbonaat en is onder extreme omstandigheden (storm, hagel, sneeuw en vorst) praktisch onbreekbaar en is hiermee sterker dan glas.

Formaat

De lengte van de carport kan in theorie oneindig zijn. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze geleverd met een aantal staanders. De staanders kunnen maximaal 4000 mm uit elkaar staan en mogen een maximale overstek van 1000 mm hebben. Door de veelzijdigheid van onze aluminium boog carport is de carport uitvoerbaar als zijaanbouw, kopaanbouw of vrijstaand. Zo is er voor iedere situatie een passende carport.

Duurzaam aluminium

Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium. De carport kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur (gecertificeerde 2-laags poedercoating), zo kiest jezelf welke kleur het beste bij de woning past. Het gepoedercoat aluminium is slag- en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie, wat zorgt voor een duurzame en langdurig plezier van de carport.

Montage

Door het unieke ontwerp, waarin alle profielen naadloos op elkaar aansluiten, is de carport eenvoudig te monteren. Iedere carport wordt op maat gemaakt bijpassend op elke situatie. De carport wordt geleverd al een een compleet pakket dat deels is geassembleerd en alle benodigde bevestigingsmaterialen bevat. Voor de fundering kunnen er speciale betonpoeren met stelvoet geleverd worden, die in de hoogte instelbaar zijn. Met onze montagehandleiding is het mogelijk om direct te beginnen met de montage.

Onderhoud

Dankzij de duurzame materialen en hoge kwaliteit lak heeft de carport nauwelijks onderhoud nodig. Reinig de beglazing minimaal een keer per jaar met lauwwarm water en milde zeepsop. Voor- en naspoelen met veel water en eventueel afnemen met een zachte doek. Reinig de carport niet in de volle zon, bij hoge temperaturen of bij vorst. Gebruik geen harde borstel, scherpe voorwerpen, isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel! Meer onderhoud- en reinigingstips vindt je op de pagina 'Onderhoud en reinigingsadvies'.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij streven ernaar om uw vraag binnen een werkdag (en het liefst binnen een halve werkdag) te beantwoorden.

Search engine powered by ElasticSuite