Daksystemen

Wilt u de dakconstructie van een bestaande (terras)overkapping vervangen? Of wilt u een nieuwe veranda plaatsen waarbij u zelf de (houten) onderconstructie maakt en u alleen nog op zoek bent naar de dakbedekking? Het daksysteem van Pext biedt uitkomst: u maakt zelf de (houten) onderconstructie en Pext levert de dakbedekking! Pext heeft een ruime keuze aan complete daksystemen (overkapping zonder onderconstructie) voor o.a. terrasoverkapping, veranda, carport of afdak. U maakt zelf de (houten) onderconstructie, Pext levert het daksysteem!

Waarom een daksysteem van Pext:

  • Eenvoudig te monteren
  • Compleet pakket
  • Polycarbonaat beglazing
  • Nederlands fabricaat van hoge kwaliteit
  • Muuraanbouw of vrijstaand
  • Maatwerk mogelijk
  • Duurzaam, solide en onderhoudsarm
  • Uitstekende service
Beeld

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim aanbod van daksystemen, veranda's en meer. Bij Pext vindt u altijd waar u naar op zoek bent.

Maatwerk mogelijk

Geen terrasoverkapping of veranda is hetzelfde. Maatwerk is dan ook altijd mogelijk. Zo past het gegarandeerd!

Hoge kwaliteit

Onze solide daksystemen gaan jarenlang mee en zijn onderhoudsarm. Daar profiteer je dus maximaal van.

De keuze is reuze

Muuraanbouw of vrijstaand? Polycarbonaat of liever glas? U bepaalt welk type daksysteem u kiest en wij verzorgen de rest.

Gemak: compleet pakket en eenvoudig te monteren

Het daksysteem van Pext wordt als bouwpakket geleverd, is compleet en op maat en is bovendien eenvoudig te monteren. U hoeft zelf nergens meer aan te denken en kunt direct beginnen! Met behulp van de duidelijke montagehandleiding (wordt meegeleverd maar kunt u hier ook alvast downloaden) is het eenvoudig het daksysteem te monteren. Het pakket bestaat uit aluminium profielen met beglazingsrubbers, polycarbonaat platen én alle benodigde bevestigingsmaterialen en toebehoren (schroeven, tape, kit). De bouwpakketten worden met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het daksysteem is kwalitatief topklasse en wordt geproduceerd en samengesteld in onze eigen productiehal.

Uitvoeringen

De daksystemen kunnen worden geleverd als muuraanbouw of als vrijstaand model. Daarbij levert Pext een aantal standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo is er voor iedere situatie een geschikt product!

Daksysteem Type LT20

LT20 is een standaard daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating.

Daksysteem Type LT50

LT50 is een compleet en luxe daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met een kliklijst/sierprofiel in RAL9001 (crème wit), RAL9010 (gebroken wit) of RAL7016 (antraciet). Hierdoor krijgt uw daksysteem een strakke afwerking. Als beglazing wordt hierbij de driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating.

Daksysteem Type LT20V

LT20V is een standaard daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating. Dit daksysteem is geschikt om te monteren op vrijstaande constructies.

Daksysteem Type LT50V

LT50V is een compleet en luxe daksysteem voorzien van een blank aluminium schroefbaar profielsysteem met een kliklijst/sierprofiel in RAL9005 (zwart), RAL9010 (gebroken wit) of RAL7016 (antraciet). Hierdoor krijgt uw daksysteem een strakke afwerking. Als beglazing wordt hierbij de driewandige 16mm polycarbonaat kanaalplaten van het merk Lexan™ Thermoclear Plus 2UV. Deze polycarbonaat kanaalplaten zijn voorzien van een tweezijdige uv-coating. Dit daksysteem is uitermate geschikt om geplaatst te worden op een vrijstaande constructie. De LT50V komt dan ook niet met een muuraansluitprofiel.

Daksysteem Type P20

Het Daksysteem P20 is een profielsysteem voor glas. Het pakket is een standaard aluminium (schroefbaar) profielpakket Dit pakket is compleet met alle benodigde profielen, bevestigingsmaterialen en toebehoren. Let op: het glas wordt niet meegeleverd.

Daksysteem Type P50

Ook het Daksysteem P50 is een profielsysteem voor glas. Het pakket is een luxe aluminium (schroefbaar) profielpakket met kliklijst/sierprofiel in de kleuren RAL9001 (crème wit), RAL9010 (gebroken wit) of RAL7016 (antraciet). Ook dit pakket is compleet met alle benodigde profielen, bevestigingsmaterialen en toebehoren. Let op: het glas wordt niet meegeleverd.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij streven ernaar om uw vraag binnen een werkdag (en het liefst binnen een halve werkdag) te beantwoorden.

Search engine powered by ElasticSuite