Terrasoverkapping Elite (nieuw in het assortiment)

Pext is een Nederlandse fabrikant van solar veranda’s, lichtstraten, carports, overkappingen, veranda's en daksystemen. De combinatie van robuust hout met aluminium beglazingsprofielen maken onze producten uniek. Dit staat garant voor een stijlvolle overkapping van hoge kwaliteit.

De voordelen van de Pext Terrasoverkapping Elite:

  • Eenvoudig te monteren
  • Compleet pakket
  • Geïsoleerd dak
  • Bekleed met het Rhombus-profiel
  • Nederlands fabricaat
  • Muuraanbouw of vrijstaand
  • Maatwerk mogelijk
  • Duurzaam, solide en onderhoudsarm
  • Uitstekende service
Beeld

Compleet pakket

U ontvangt uw Terrasoverkapping Elite in een compleet pakket. Zo kunt u direct aan de slag. Wel zo handig!

Eenvoudige montage

Onze Terrasoverkapping Elite is zo gemonteerd. Komt u er toch niet uit? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Maatwerk mogelijk

Geen tuin en huis is hetzelfde. Heeft u bepaalde wensen? Maatwerk is altijd mogelijk!.

Goede kwaliteit

Onze terrasoverkappingen gaan jarenlang mee. Wel zo duurzaam!

De warmte van hout

Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van geoptimaliseerd Douglas Duplo hout. Hierbij wordt het Douglas hout gedroogd (tot 18%), gevingerlast, duplo verlijmd, geschaafd en gekant. Hierdoor worden de balken stabieler en maatvast, waardoor het kromtrekken en scheuren beperkt wordt. Al het hout van Pext wordt duurzaam geproduceerd en is voorzien van het FSC keurmerk. Dit betekend dat het gebruikte hout afkomstig is uit lokale bossen, waar herbebossing en houtkap plaatsvinden in overeenstemming met de levenscyclus van het bos. De staanders worden gemaakt van 180 x 180 mm Douglas hout, waardoor dit een robuuste look aan het geheel geeft. Het dak wordt bedekt met EPDM, zodat het hemelwater niet in contact kan komen met het hout en er dus geen rot kan ontstaan. Om het geheel op een nette manier af te werken, wordt er een aluminium daktrim bevestigd.

Geïsoleerde lichtstraat

Om meer licht onder uw terrasoverkapping te krijgen kunt u een lichtstraat bovenop de terrasoverkapping plaatsen. De combinatie van deze twee producten zorgt voor veel natuurlijk licht onder uw overkapping. Door een Grenen lichtstraat bovenop de terrasoverkapping te monteren ontstaat er een mooi geheel en geeft de overkapping een unieke en moderne uitstraling. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen.


Een lessenaarsdak is een lichtstraat die onder een hoek van tien graden afloopt aan één zijde. Een zadeldak lichtstraat bestaat uit twee aflopende zijden, beide onder een hoek van tien graden. Dit betekend dat een lichtstraat zadeldak altijd bestaat uit een even aantal glazen ruiten. Het glas bestaat uit HR++ Beglazing 6/15/44.2 Gelaagd (met doorstekende bovenplaat. Alle lichtstraten worden met zorg voorbereid en is het een echte toevoeging aan uw terrasoverkapping elite.

Zijwanden

Naast dat het design enorm aanspreekt, wordt het dak van de overkapping geïsoleerd aangeboden en de wanden rondom bekleed met het Rhombus-profiel. Hierbij wordt de binnenzijde wit gespoten en de buitenzijde zwart gespoten, waardoor dit een luxe en high-end uitstraling geeft aan de overkapping. Het dak wordt geïsoleerd, bedekt met EPDM en afgewerkt met een zinken daktrim.

Glazen schuifwand

Om de terrasoverkapping elite helemaal compleet te maken is het mogelijk om te kiezen voor een glazen schuifwand. Het zorgt ervoor dat je beschermt bent tegen wind, hagel, regen en dat er bladeren en takken niet de overkapping binnen komen. Door het glas kun je onbelemmerd genieten van je tuin en kun je zelf bepalen of je de glazen schuifwand gedeeltelijk open zet of in zijn geheel. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen tuinkamer te creëren.

Beeld

Stel uw vraag

Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij streven ernaar om uw vraag binnen een werkdag (en het liefst binnen een halve werkdag) te beantwoorden.

Search engine powered by ElasticSuite