• Eigen transport
 • Compleet bouwpakket
 • Levering door heel Nederland
 • Op maat geproduceerd
 • Duurzame materialen

Een Veranda die zichzelf terug verdient!

Het verduurzamen van je woning is aan de order van de dag en hebben wij hiervoor de Solar Veranda ontwikkeld. Omdat niet alle woningen kunnen worden voorzien van zonnepanelen is de Solar Veranda natuurlijk een goed alternatief. Of heb je al zonnepanelen op je woning, maar is de opbrengst niet hoog genoeg dan is de Solar Veranda een goede oplossing.

Door het beste van twee werelden te combineren is de Solar Veranda een uniek product, dat veel oplevert op langer termijn. De houten veranda met zonnepanelen! Een product dat comfort en uitstraling combineert met het opwekken van duurzame stroom van 370 Wp.

Met een houten overkapping kunt u vier seizoenen lang genieten van het buitenleven. Een veranda verbindt uw tuin met uw woning en geeft meerwaarde aan uw woonplezier. De overkappingen van Pext worden zorgvuldig en met uiterste precisie op maat gemaakt, wat resulteert in een veranda van topkwaliteit.

De Solar Veranda van Pext bestaat met name uit Douglas hout, een natuurproduct en Circulair Aluminium met zonnepanelen. Daarom passen de veranda’s van Pext perfect in de omgeving van uw tuin. Het hout geeft uw veranda een warme en authentieke sfeer en het aluminium profielsysteem geeft het ontwerp een hedendaags maar toch een moderne uitstraling.

De Solar Veranda van Pext wordt geleverd als compleet bouwpakket. De houten balken en aluminium profielen worden allemaal perfect op maat gemaakt en worden voorzien van alle inkepingen en schroefgaten. Het aluminium profielsysteem aan de bovenzijde is speciaal ontwikkeld voor de montage van glas-glas zonnepanelen en is verkrijgbaar in drie kleuren (Antraciet, Wit of Zwart), zodat deze altijd aansluit bij de stijl van uw woning. Met onze uitgebreide montagehandleidingen is het eenvoudig om uw eigen Solar Veranda monteren.

Zonnepanelen

De Solar Veranda is voorzien van Solid 60 cells 370 Wp zonnepanelen. Dit paneel heeft de modernste Bifacial zonnecellen die zowel aan de bovenkant als de onderkant licht opvangen. Dit betekent dat wanneer het licht weerkaatst op de grond, de Solar Veranda ook aan de onderkant extra energie opwekt. Dit glas-glas paneel laat ook nog eens zonlicht door in uw Solar Veranda.

De zonnepanelen worden geproduceerd in Europa en zijn van zeer hoge kwaliteit. Door de efficiëntie van de dubbelzijdige zonnecellen is het daadwerkelijke vermogen 370 Wp per paneel. Doordat het dak van de Solar Veranda onder een hoek staat van 10 graden, valt het zonlicht zo lang mogelijk op de zonnecellen, waardoor opbrengst gemaximaliseerd wordt.

 • 60 efficiënte dubbelzijdige zonnecellen per paneel
 • POE gelamineerde folie voor optimale cel bescherming
 • Klasse A brandbestendigheid
 • Zelfreinigende panelen
 • Bestendig tegen extreme piekbelasting
 • 360 Wp opbrengst (front side)
 • 87% efficiëntiegarantie 30 jaar
 • Geproduceerd in Europa
 • 30 jaar productgarantie op zonnepanelen
 • Cradle-to-Cradle zilver gecertificeerd

Aansluiting van de zonnepanelen

Voor het aansluiten van de zonnepanelen is het van belang, om dit te laten doen door een erkende installateur. Hierdoor bent verzekerd van correcte aansluiting van de zonnepanelen en de meterkast volgens de veiligheidsnorm NEN1010. Een erkende installateur kan u helpen bij het aanmelden van de installatie bij uw netbeheerder en het aanmaken van een monitoring account. Bij elke Solar Veranda leveren wij optioneel een bijpassende omvormer met een optimizerset. Verstandig is het om dit door uw eigen installateur te laten verzorgen. Er zijn meerdere mogelijkheden en fabrikanten alsook type omvormers. De aansluiting is afhankelijk van uw situatie en persoonlijke wensenpakket zoals een EV-lader, warmtepomp en zonnepanelen.

Kortom een Veranda die zichzelf terug verdiend!

 
Terug naar overzicht

Relevante artikelen

Bekijk alle tips & tricks
Search engine powered by ElasticSuite