• Eigen transport
  • Compleet bouwpakket
  • Levering door heel Nederland
  • Op maat geproduceerd
  • Duurzame materialen

Een Pext carport is veel meer dan een afdak voor de auto

De auto is voor veel mensen een waardevol en dierbaar bezit. Met een aluminium carport van Pext is uw auto het hele jaar door goed beschermd tegen weersinvloeden, vallende takken en bladeren en uitwerpselen van vogels. Als er onvoldoende ruimte of budget is voor een garage, dan is een enkele of dubbele carport een prima alternatief.

Solide en duurzame overkapping

De carports van Pext zijn gemaakt van hoogwaardige aluminiumprofielen en ijzersterke (vrijwel onbreekbare) polycarbonaat beglazing. Compleet op maat gemaakt bouwpakketten van Nederlands fabricaat die voldoen aan de NEN EN-1090 kwaliteitseisen. Strak en duurzaam afgewerkt in elke gewenste RAL-kleur of in blank aluminium en voorzien van een duidelijke handleiding voor de montage. U creëert in een handomdraai een solide, duurzame en onderhoudsarme overkapping voor uw auto. Uiteraard biedt zo’n carport ook prima beschutting voor bijvoorbeeld uw fietsen, scooters, afvalcontainers, openhaardhout,  aanhanger, boot, camper of caravan. De spullen waar u zuinig op bent worden met een aluminium carport goed beschermd tegen sneeuw, vorst, hagel, felle zon (UV-straling), takken en bladeren. De gepoedercoate aluminium profielen en beglazing kunt u met een zachte doek en een sopje (geen oplosmiddel of schuurmiddel) gemakkelijk reinigen.

Carport als alternatief voor, of ter uitbreiding van een garage

Een CP10, CP20 of CP25 carport van Pext kan als alternatief voor een garage geplaatst worden, maar ook als een extra uitbreiding of voorportaal van uw garage of opbergschuur. Uw carport wordt op maat gemaakt en op de door u aangegeven locatie in Nederland afgeleverd. Door het unieke ontwerp, waarin alle profielen naadloos op elkaar aansluiten, is de carport eenvoudig te monteren. Naast een duidelijke montagehandleiding bevat het pakket uiteraard ook alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor de fundering worden standaard stelvoeten meegeleverd. Ook bij een ongelijkmatige en instabiele ondergrond is het waterpas afstellen van uw nieuwe carport dus kinderspel.

Flexibele maatvoering en diverse montagemogelijkheden

Qua maatvoering kan de lengte van een carport van Pext in theorie oneindig zijn. Wel moet u er rekening mee houden dat de staanders maximaal 4 meter uit elkaar kunnen staan met een maximale oversteek van 1 meter. Binnen deze marges is genoeg speelruimte om een overkapping te maken die ruim bemeten is voor  twee auto’s of andere spullen die u eronder wilt stallen. Hiervoor is een dubbele boogcarport CP20 van Pext de ideale oplossing. Alle carports kunnen binnen de standaarden op elke gewenste maat geleverd worden. Tevens kunt u kiezen voor wandmontage of kopmontage in combinatie met staanders. Maatwerk is standaard mogelijk.

Solar-carport heeft de toekomst

De nieuwste trend is het verduurzamen van woningen en Pext speelt daar met haar producten natuurlijk op in. De Solar-veranda is daar een mooi voorbeeld van en zo’n overkapping met geïntegreerde zonnecollectoren is uiteraard ook prima als extra duurzame carport te gebruiken. De opgewekte groene stroom kan bijvoorbeeld prima gebruikt worden voor het opladen van uw elektrische auto, scooter of fiets. Begin 2023 lanceren wij de speciaal ontwikkelde Solar-Carport van Pext. Een nieuw type overkapping waar iedereen letterlijk energie van krijgt.

Pext heeft de carport die jij zoekt

Wil je meer weten over de aanschaf en montage van Pext carport? Of kun je in jouw geval niet uit te voeten met één van onze standaardmodellen? Neem dan contact met ons of met één van onze dealers bij u in de buurt op.

Terug naar overzicht

Relevante artikelen

Bekijk alle tips & tricks
Search engine powered by ElasticSuite