• Eigen transport
 • Compleet bouwpakket
 • Levering door heel Nederland
 • Op maat geproduceerd
 • Duurzame materialen

Hemelwaterafvoer - Gootsets

Weergave
Prijs
 1. Afvoerset Nicoll - RAL
  Afvoerset Nicoll - RAL

  Met deze witte (RAL 9010), antraciete (RAL 7016) of zwarte (RAL 9005) PVC afvoerset kunt u de goot van uw veranda compleet afwerken en heeft u geen last meer van vallend water op de vloer dat overal heen spettert.

  Meer info
 2. Bladvanger - 76 mm
  Bladvanger - 76 mm

  Met de PVC bladvanger kan het water via de buis worden afgevoerd en heb je geen last van vallend water langs alle randen van uw veranda.

  Meer info
 3. Zinken Gootset
  Zinken Gootset

  Deze zinken mastgootset wordt gebruikt voor het afvoeren van het regenwater. het voordeel van deze gootset is dat je deze eenvoudig kunt monteren zonder te solderen. Het pakket wordt geleverd met een trechteruitloop, 2x kopschot, ophangbeugels en koppelstuk.

  Meer info
 4. Aluminium Siergootset - RAL
  Aluminium Siergootset - RAL

  Deze siergootset wordt gebruikt voor het afvoeren van het regenwater. Deze gootset wordt geleverd met pvc bladvanger met uitloop, aqua-sil kit, bevestigingsmateriaal, gatzaag en 2 eindschotjes. Leverbaar in de kleuren RAL 7016, RAL 9005 en RAL 9010.

  Meer info
 5. Aluminium Bakgootset
  Aluminium Bakgootset

  Deze bakgootset wordt gebruikt voor het afvoeren van het regenwater. het voordeel van deze gootset is dat je deze eenvoudig kunt monteren zonder te solderen. Deze gootset wordt geleverd met pvc bladvanger met uitloop, aqua-sil kit, bevestigingsmateriaal, gatzaag en 2 eindschotjes.

  Meer info
 6. Afvoerset Zink
  Afvoerset Zink

  Met deze zinken afvoerset kunt u de goot van uw veranda compleet afwerken en heeft u geen last meer van vallend water op de vloer dat overal heen spettert.

  Meer info
 7. Afvoerset Nicoll - Lichtgrijs
  Afvoerset Nicoll - Lichtgrijs

  Met deze grijze PVC afvoerset kunt u de goot van uw veranda compleet afwerken en heeft u geen last meer van vallend water op de vloer dat overal heen spettert.

  Meer info
 8. Kopschot Aluminium Siergoot - RAL
  Kopschot Aluminium Siergoot - RAL

  Dit eindschotje wordt gebruikt om de aluminium siergoot af te dichten aan beide zijdes. Hierbij worden de eindschotjes op de uiteinden gemonteerd en daarna aan de binnenzijde afgekit. Leverbaar in de kleuren RAL 7016, 9005 en 9010. Wordt geleverd inclusief RVS schroef.

  Meer info
 9. Aluminium Siergoot - Halfrond - RAL
  Aluminium Siergoot - Halfrond - RAL

  Deze luxe siergoot wordt gebruikt voor het afvoeren van het regenwater. Voor het verlengen van de bakgoot gebruikt u het aluminium koppelstuk en voor de uiteinden de eindschot. De bakgoot is simpel te monteren door deze rechtstreeks op de constructie te schroeven.

  Meer info
 10. Kopschot Aluminium Bakgoot
  Kopschot Aluminium Bakgoot

  Dit eindschotje wordt gebruikt om de aluminium bakgoot af te dichten aan beide zijdes. Hierbij worden de eindschotjes op de uiteinden gemonteerd en daarna aan de binnenzijde afgekit. Wordt geleverd inclusief RVS schroef.

  Meer info
 11. Aluminium Bakgoot - Recht
  Aluminium Bakgoot - Recht

  Deze bakgoot wordt gebruikt voor het afvoeren van het regenwater van bijvoorbeeld een veranda. Voor het verlengen van de bakgoot gebruikt u het aluminium koppelstuk en voor de uiteinden de eindschot. De bakgoot is simpel te monteren door deze rechtstreeks op de constructie te schroeven.

  Meer info
Search engine powered by ElasticSuite