Verkooppunten
Flexibele dienstverleningCompleet assortimentNederlands fabricaat

Veranda

Pext is een Nederlandse fabrikant van veranda’s en overkappingen. De combinatie van robuust hout met aluminium beglazingsprofielen is uniek. Dit staat garant voor een stijlvolle overkapping van hoge kwaliteit.

De warmte van hout

Een houten veranda heeft een warme en natuurlijke uitstraling. De constructie is opgebouwd uit robuust Douglas Duplo of Lariks hout. Daarnaast is het in combinatie met aluminium beglazingsprofielen onderhoudsarm

Natuurlijk en robuust

Extra genieten van de tuin en buiten

Geniet nog meer van uw tuin en terras. Met mooi weer, maar ook zeker wanneer het weer wat minder goed is. Een overkapping bied beschutting waardoor u sneller en langer buiten kunt zitten. En ook nog eens handig voor het droog houden van tuinmeubels.

Duurzaam aluminium

Het dak van de veranda bestaat uit aluminium beglazingsprofielen voorzien van rubber. Hierin worden de polycarbonaat of glazen platen gemonteerd. Voor een extra luxe uitstraling kunt u kiezen voor een model met aluminium sier kliklijsten. Deze dekken de profielen en schroeven af en zijn verkrijgbaar in de kleuren blank aluminium, antraciet of gebroken wit.

Unieke combinatie van hout en aluminium

Polycarbonaat of glas

De lichtdoorlatende beglazing bestaat uit polycarbonaat of veiligheidsglas. Polycarbonaat is een harde kunststof die zeer duurzaam en sterk is (sterker dan glas). Deze Lexan platen zijn 16 mm dik en leverbaar in helder of opaal (ondoorzichtig). Het veiligheidsglas is helder en 8 mm dik.

De beste kwaliteit polycarbonaat

De voordelen van de Pext Veranda:

  • Eenvoudig te monteren
  • Compleet pakket
  • Polycarbonaat of gelaagd glas
  • Nederlands fabricaat
  • Muuraanbouw of vrijstaand
  • Maatwerk mogelijk
  • Duurzaam, solide en onderhoudsarm

Bekijk producten

Zijwanden

Een zijwand of achterwand in de overkapping biedt extra beschutting en privacy Zo kan er nog vaker van het buitenleven en de tuin genoten worden. Een wand kan in verschillende modellen geleverd worden, van houten achterwand tot glazen zijwand met roedes.

Glazen wand

Om de zij-, voor- of achterkant van uw veranda dicht te maken en toch een vrij zicht te behouden, kunt u kiezen voor een wand van glas. Een glazen wand kan geleverd worden met of zonder roedes. Deze glazen wand is een vast product: u kunt deze niet in- of uitschuiven.

Houten wand

Een houten wand zorgt ervoor dat uw veranda dicht en afgesloten is. Door de wand creëert u een robuuste en natuurlijke look welke een warm buitengevoel geeft. Een houten wand wordt geleverd in blokhutprofiel. Dit type hout is redelijk fijn, waardoor er geen uitstekende splinters zijn.

Dealer finder

Kies uw veranda

Model
LT30X
LT20
LT20V
LT50
LT50V
G20
G50
Muuraanbouw
Vrijstaand
Douglas hout
Lariks hout
120mm staanders/dwarsligger(s)
140mm staanders/dwarsligger(s)
Profielen in blank aluminium
Profielen in kleur
Opschroef profielen
Kliksysteem profielen
Polycarbonaat
Glas
Opaal beglazing mogelijk
Helder beglazing mogelijk