• Eigen transport
  • Compleet bouwpakket
  • Levering door heel Nederland
  • Op maat geproduceerd
  • Duurzame materialen

Vida Libre verbindt zijn naam graag aan topmerk Pext

Vida Libre noemt zich met recht ‘Dé overkappingsspecialist van het noorden’. Het bedrijf met vestigingen in Roden en Assen biedt een breed en compleet assortiment veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden, carports en zonwering. In de showrooms van Vida Libre zijn ook de producten van Pext prominent aanwezig. “Wij zijn sinds de oprichting van ons bedrijf al dealer van dit oer-Hollandse topmerk”, zegt mede-eigenaar Erwin Schuiling. Naast verkoop en advies verzorgt Vida Libre met eigen monteurs ook het inmeten en monteren van de tuinoverkappingen en carports.

 

Sterk oplossend vermogen

Vida Libre werd zo’n 10 jaar geleden door Tom Spiegelaar, de compagnon van Erwin, opgericht. “Wij leveren uitsluitend maatwerk. Onze focus ligt op overkappingen, tuinkamers, carports en zonwering. Daarbij trekken wij graag samen op met Pext. Zij denken als producent en leverancier altijd met ons mee. Als wij na het inmeten bij de klant een tekening met de exacte maatvoering naar Pext sturen wordt die bijvoorbeeld altijd nog even door hen geverifieerd. Het persoonlijk contact met mensen die daar al jarenlang werken en die dus weten waar ze het over hebben is echt een grote kracht van Pext. Zij maken en leveren voor ons vooral veel carports, overkappingen en dak-pakketten. Dat zijn complete bouwpakketten met aluminium profielen, beplating en al het montagemateriaal waarmee onze klanten zelf een dak voor een tuinkamer of carport kunnen maken.”

 

Pext zet in op duurzame innovaties

Een punt dat Erwin in de samenwerking met Pext zeker niet onbesproken wil laten is de innovatiekracht van hun producent en leverancier uit Friesland. “Zij komen steeds weer met nieuwe en duurzame toepassingen. Een mooi voorbeeld is de Solar Veranda. Bij onze klanten zijn die overkappingen waarmee groene stroom wordt opgewekt, bijzonder in trek. Dat past natuurlijk ook helemaal bij de huidige trend van het verduurzamen van woningen. Ook voor ons is het natuurlijk mooi dat we als dealer steeds weer vernieuwende producten aan ons assortiment toe kunnen voegen. Die wisselwerking is goed voor ons bedrijf en ook voor Pext”, aldus Erwin.

Terug naar overzicht
Search engine powered by ElasticSuite