Werken bij Pext

Wil jij ook eens een andere werkomgeving?

Wij bieden een ontspannen werksfeer in een klein team waar nog gewoon wordt gewerkt! We gaan voor een stabiele groei waarvan de mensen het tempo bepalen. Benieuwd of jij ook mee kan groeien?

Pext is een sterk groeiende fabrikant van lichtdoorlatende overkappingssystemen zoals veranda’s/carports, solarveranda's, lichtstraten voor woningen en overkappingen, aluminium profielen/profielsystemen voor beglazing. Het unieke kenmerk hiervan is dat er gebruik wordt gemaakt van twee bouwmaterialen: hout aan de binnenzijde (voor sfeer en uitstraling) en aluminium aan de buitenzijde (strak design en onderhoudsarm). Beide materialen zijn duurzaam en goed recyclebaar. Vanuit de vestiging in Dokkum (12 fte’s) leveren wij aan een dealernetwerk in heel Nederland.

Wil je meer informatie over werken bij Pext of een open sollicitatie sturen? Mail dan naar: theodevries@pext.nl

Beeld

Algemeen Medewerker Productie

Beeld
Beeld
Beeld

Voor de versterking van ons productieteam zoeken we nog een enthousiaste collega. Door de telkens groter wordende vraag naar solarveranda’s en lichtstraten zijn wij op korte termijn op zoek naar een productiemedewerker. Ervaring in een werkplaats of fabriek is voor ons belangrijk. Onze werkplaats is vergelijkbaar met een kozijnenfabriek en een combinatie van een timmerfabriek en aluminium kozijnenfabriek.

Werkzaamheden

Wij maken de mooiste veranda’s en lichtstraten en aluminium profielsystemen. Deze worden bij ons in werkplaats als kant-en-klaar-bouwpakket gemaakt. Binnen Pext ben je voornamelijk bezig met het assembleren van aluminium profielen, het zagen van kunststof beglazingsplaten en het pakketteren/gereed maken voor logistiek.

Werken bij Pext

Pext is een innovatief bedrijf met een team van jonge enthousiaste medewerkers. Met de collega’s van het Pext team doen we ons best om de mooiste veranda’s, terrasoverkappingen, carports en lichtstraten af te leveren. Bij Pext heeft iedereen vrijheid in z’n werkzaamheden en dus ook veel verantwoordelijkheden.

Wie ben jij:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een productiebedrijf
  • Hands-on, proactief, flexibel, accuraat en praktisch ingesteld
  • Daarnaast moet je ook nauwkeurig zijn en zelfstandig kunnen werken
  • Bij voorkeur woonachtig in een straal van 15 km rond Dokkum

 

Wat wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving bij een groeiend bedrijf
  • Een prima werksfeer in een jong en hardwerkend team
  • Passende arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband

 

Zie jij wat in deze functie, spreekt ons bedrijf jou aan? Mail dan jouw korte motivatie samen met een cv naar theodevries@pext.nl o.v.v. sollicitatie productiemedewerker of bel met 0519-252090

Search engine powered by ElasticSuite